Најновије вести

Понедељак, 18.09.2017

УЕФА Недеља фудбала од 23. до 30. септембра,сви региони узели учешће

/images/news/mirko/fifa-dan-fudbala-11031.jpg

Понедељак, 20.02.2017

Мини – Макси лига за девојчице, домаћин турнира Бачка Паланка

/images/news/SC FSS/04 Novi Sad.jpg

У сезони 2016-2017 на територији Фудбалског савеза Војводине а у оквиру календара Мини Макси лиге Србије, координатор Мини Макси лиге Србије за девојчице Јован Вукчевић заједно са сарадницима, организовао је пет турнира у женском фудбалу у Сремској Митровици, Инђији, Зрењанину, Новом Саду и Суботици а у плану је реализација још четири турнира у Панчеву, Старој Пазови, Врбасу и Бачкој Паланци.

Понедељак, 09.01.2017

Завршен први део 17.сезоне Мини Макси лиге

/images/news/Foto Nova Pazova.jpg

Уторак, 18.10.2016

Креће 17. сезона Мини Макси лиге Србије

/images/news/Foto Nova Pazova.jpg

Одатле све креће, базичног фудбала који представља прво забаву за најмлађе, затим и неку врсту прве селекције за најталентованије клинце. А састанком представника градова-кандидата за организацију лига одржаном у Крагујевцу кренуле су званично активности за 17.сезону Мини Маxи лиге Србије. Очекује се поново рекордан број од 27 лига на територији целе Србије.Усвојене су Пропозиције, Правила игре и Календар за сезону 2016-2017 а у уводном делу дат је приоритет информацији о потписивању Протокола о сарадњи од стране ФС Србије са Удружењем дечијих фудбалских турнира Србије које је технички организатор Мини Маxи лиге, чиме је лиги указано поверење од стране ФС Србије да се унапреди сарадња у области дечијег фудбала у Србији.

Субота, 17.09.2016

УEФA дaн фудбaлa, дaн зa сећaње нa Aди Цигaнлији

/images/news/mirko/fifa-dan-fudbala-11033.jpg

 

Нa теренимa Фудбaлскoг сaвезa Беoгрaдa нa Aди Цигaнлији oдржaнa је мaнифестaцијa „УEФA дaн фудбaлa“, oднoснo „Бoн Бoн куп“ у oргaнизaцији Фудбaлскoг сaвезa Србије. Сјaјнo oргaнизoвaн дoгaђaј је деo „УEФA недеље фудбaлa“ и пoсвећен је деци зa кoју је Фудбaлски сaвез Србије припремиo oдгoвaрaјући сaдржaј a све у жељи дa се нa нaјбoљи мoгући нaчин прoмoвишу спoрт, фер-плеј у спoрту, oднoснo фудбaлскa игрa крoз тaкмичење и зaбaву.