Најновије вести

Уторак, 22.05.2018

РАСПУШТЕНА СУДИЈСКА КОМИСИЈА,МАНДАТ ЗОРАНУ ПЕТРОВИЋУ

images/news/grb_za_vest_c.png

Одржана је седница Одбора за хитна питања на којој су донете следеће одлуке:-Распушта се Судијска комисија ФСС и мандат поверава Зорану Петровићу. Некада наш најбољи арбитар и учесник Светског првенства има мандат да Извршном одбору ФСС предложи четири члана Судијске комисије, као и да до 15. јуна припреми нове листе арбитара.-Одређене су цене улазница за пријатељске утакмице „А“ репрезентације у Аустрији. Србија игра први меч 4.јуна против актуелног првака Јужне Америке, Чилеа. Сусрет се игра у Грацу на стадиону „Меркур“ (капацитет 15400) од 20,00. Пет дана касније, такође у Грацу на стадиону „Меркур“, од 18,00 ривал Орловима биће Боливија. Цене улазница износе: трибине иза голова 30 евра, исток и запад 50 евра, ложе 100 евра.

Уторак, 22.05.2018

Нови талас талентованих девојака, завршен Развојни турнир региона за генерације 2003/04/05.

/images/news/zene/U-16/zecevic/devojke (2).jpg

У Спортском центру ФСС у Старој Пазови завршен је Развојни турнир региона за девојке рођене 2003/04/05. Одигране су утакмице: Београд – Војводина 2:0, Запад – Исток 1:5, Војводина – Запад 4:0 и Београд – Исток 2:5.-Женски фудбал у Србији, што се тиче талената, има лепу будућност – рекао је координатор за женски фудбал у ФСС, Никослав Бјеговић.- Видели смо много талентованих девојака које ће веома брзо бити селектиране у кадетској репрезентацији. Све учеснице турнира носе лепе успомене из Спортског центра у Старој Пазови, а на нама остаје да наставимо са акцијама које ће квалитет женског фудбала још више афирмисати.

Уторак, 22.05.2018

АКТИВНОСТИ ОФТ ФСС И ФСБ

/images/news/centar.jpg

Организација фудбалских тренера Фудбалског савеза Србије и Фудбалског савеза Београда организовале су скуп поводом формирања секције ПРО тренера са територије Фудбалског савеза Београда. Тим поводом у просторијама Фудбалског савеза Београда одржано је предавање а бројним тренерима обратио се Милорад Косановић, актуелни тренер Напретка из Крушевца, раније први стручњак многих суперлигашких екипа, некада успешни тренер у Кини. Тема његовог излагања гласила је:“Утицај спољних фактора на доношење одлука о формирању тима – игре и припрему за такмичење“.

Понедељак, 21.05.2018

ТУРНИР „МИЉАН МИЉАНИЋ": СРБИЈА – БУГАРСКА, ЦРНА ГОРА - УКРАЈИНА

/images/news/U-16/DJUKANOVIC/in-memoriam-miljan-miljanic - Copy.jpg

Недеља, 20.05.2018

Спортски директор ФСС Гoрaн Буњевчевић хитнo oперисан у Клиничкoм центру Србије

images/news/grb_za_vest_c.png

Спортски директор ФСС Гoрaн Буњевчевић хитнo је oперисaн тoкoм прoшле нoћи на Клиници за неурохирургију Клиничког центра Србије.

Брзoм интервенцијoм медицинскoг oсобља устaнoвљенo је дa је спoртскoм директoру ФС Србије пуклa aнеуризмa, збoг чегa је пoдвргнут хитнoј хирушкoј интервенцији кoју је урaдиo прoфесoр Гoрaн Тaсић сa свoјим тимoм.